Поиск видео

Asa productions

HD
11:40
автор  дата 05.04.2019
  • 1403044
  • 18697
  • 919
 Проголосовало пользователей: 19616
SEMOGA KITA SEMUA DIJAUHI DARIPADA GOLD DIGGER DAN QUEEN/KING CONTROL. AMIN!!! Apa pendapat you all tentang orang yang kuat menggali emas orang lain? Jangan risau, dengan hanya berbekalkan RM61, anda dapat spek mata daripada PERFECT OPTICAL dengan power yang tepat untuk melihat dengan jelas bagaimanakah Gold Digger menggunakan anda. Tag rakan-rakan anda yang gold digger, atau rabun dan buta tak sedar dia digunakan oleh para gold digger. #tbh #teambuathal #asaproduction #perfectoptical
ЕЩЁ
  • СКАЧАТЬ MP4
автор  дата 24.05.2019
Asal raya je balik kampung. Pastu kat kampung, makcik-makcik sibukalh tanya bila nak kahwin. Terus hilang confident. Lagi-lagi kalau kulit muka tu kusam, ...
  • СКАЧАТЬ MP4
автор  дата 19.01.2019
Tuhan jadikan laki dan perempuan unutk berpasangan. Tapi ada je yang lonely? Kenapa? Memilih ke? Apa-apahal pun kesian jugalah untuk orang yang ...
  • СКАЧАТЬ MP4
автор  дата 27.06.2017
"PERNAH BERLAKU KAT ANDA"? [TEMAN AKU PERGI TANDAS - TEAMBUATHAL] Jadi, siapakah pernah alami perkara macam ni? Atau dengar kisah ni.
  • СКАЧАТЬ MP4
автор  дата 09.11.2018
Siapa pernah dengar kisah lagenda ni? Kalau pernah, cuba komen sikit apa pengalaman korang? Dan kalau nak kurus sila tengok supplement Kerengga ...
  • СКАЧАТЬ MP4
автор  дата 02.02.2018
"Budak zaman sekarang ni tak macam zaman dulu. Kalau nak gaduh dengan awek mesti nak geli-geli" [MUSIK GELI-GELI BIRD NEST GOODLOOK] Apalah ...
  • СКАЧАТЬ MP4
автор  дата 16.06.2019
Time raya ni punya la banyak iklan raya. Tapi kami geram nak parody iklan raya daripada PETRONAS ni. Cerita dia simple je tapi terasa jugak la bila tengok.
  • СКАЧАТЬ MP4
автор  дата 15.06.2019
Mesti korang ada kawan rapat yang korang anggap macam family kan? Bila dah rapat macam family ni, mestilah nak buat semua benda sama-sama supaya ...
  • СКАЧАТЬ MP4
автор  дата 29.11.2018
WAHAI RAKYAT MALAYSIA. Marilah kita ubah mentaliti kita ke arah yang lebih baik. Kita seharusnya support kawan cita-cita orang. Tag rakan anda yang ...
  • СКАЧАТЬ MP4
автор  дата 14.12.2018
Masalah orang Malaysia ni kadang-kadang bukan tak cukup makan, tapi terlebih makan. Sebab apa? Sebab kaya sangat kerja jadi pengedar. Tapi tak salah ...
  • СКАЧАТЬ MP4
автор  дата 09.09.2018
Masalah pertuturan orang pelat. yang penting confident. I like that confident. Tag rakan korang yang pelat dan share video ni. #tbh #teambuathal ...
  • СКАЧАТЬ MP4
автор  дата 10.02.2019
Walau malas/jahat etc macam mana pun kita, SOLAT ITU PENTING kerana solat satu kewajiban yang Allah perintahkan untuk kita buat. Semoga hidup kita ...
  • СКАЧАТЬ MP4
автор  дата 17.07.2018
Pernah tak korang buat live tapi viewer ada1 je? Tup tup. Viewer terus kosong dan korang pun cakap sorang-sorang. [BISNES LIVE - TBH x SIFUFBADS] Live ...
  • СКАЧАТЬ MP4
автор  дата 30.04.2019
Gejala buli ni sebenarnya kat mana-mana pun ada. Pada yang suka membuli tu, silalah bawa bertaubat nak-nak apda bulan Ramadhan ni. Manalah tahu ...
  • СКАЧАТЬ MP4
автор  дата 03.03.2019
Benarkah kekadang cikgu kita bila taktau nak jawab soalan pelajar pastu keluarkan perkataan bombastic untuk mereka tak tanya lebih?Dan adakah mereka ...
  • СКАЧАТЬ MP4
автор  дата 05.10.2017
WANITA YANG MATERIALISTIK, TONTON SAMPAI HABIS. [THE GOLDMAN - TEAMBUATHAL] Penat bekerja dgn boss dgn gaji mcm ciput? Jadilah boss ...
  • СКАЧАТЬ MP4
автор  дата 17.06.2017
Lagu : Andainya Takdir Artis : Anuar Zain Composer : Helen Yap Lyricist : Habsah Hassan Arranger : Irwan Simanjuntak Bagi kami, ini video paling sedih ...
  • СКАЧАТЬ MP4
автор  дата 17.08.2016
Kadang-kadang bila kita pergi mamak dan muka kita tak nampak 100% Melayu. Dan pesanan supaya untuk jaga adab apabila kita menjadi pelanggan di kedai ...
  • СКАЧАТЬ MP4
автор  дата 21.02.2019
Hari ni kita kasi prank HAPPY DEATH DAY 2U sama TBH punya krew sebab suka-suka. Hahahaha. HAHAHAHAHAHAHAHA! Seronok kenakan orang.
  • СКАЧАТЬ MP4
автор  дата 04.11.2018
Dahlah pemalas, boroi. Pastu ada hati nak jadi Paskal. Em, Syafiq cakap kat diri sendiri sebab perut dah boroi. Bagi memana yang cuba nak kuruskan badan, ...
  • СКАЧАТЬ MP4
‎Hot Women
  Популярные тэги

      Сейчас смотрят

    У нас искали:


    Asa productions Sau rikvip, đồng loạt các trang đánh bạc ở việt nam tê liệt Home Diretta: 손잡고가지마라=남진님=신곡 M o t h e r Dkp đi xem xuân trường , công phượng , quang hải đt việt nam vs malaysia buổi tập aff cup 2018 Devil shoots devil научиться летать (live in minsk, 04.03.2007) Demo hệ thống chiết rót bán tự động, không dùng điện Sport go pro Ozan sy Tai nạn giao thông tóm cổ đinh tặc (26.05.2013) Lầy Vrci zakon Dokhipokhi Fek biz 0lafko Shawn mendes youth ft. khalid Elizabeth gillies you don't know me lyrics in description!