Поиск видео

ПичПрич 08.03.2017 МКЦ

HD
1:11:27
автор  дата 13.03.2017
 • 6835
 • 59
 • 7
 Проголосовало пользователей: 66
ПичПрич#2 Гала вечер на раскажување женски приказни, загревање за Прво па женско! На тема „Љубовници“ раскажуваат: Петар Андоновски, Светлана Камџијаш, Беса Арифи, Илинка Митрева, Биљана Гинова и Катерина Коцевска Модераторки: Ана Василева и Румена Бужаровска 8 март Кино Фросина, МКЦ * Настанот „ПичПрич“ се реализира комплетно на волонтерска основа од страна на креативниот тим и учесничките. Настанот е дел од промотивните активности за фестивалот за феминистичка култура и акција „Прво па женско“, кој е поддржан од Европската Унија. Содржината на активностите поврзани со фестивалот за феминистичка култура и акција „Прво па женско“ е одговорност единствено на “Тиииит! Инк. - Скопје” и на ниеден начин не може да се смета дека ги одразува ставовите на Европската Унија.
ЕЩЁ
 • СКАЧАТЬ MP4
автор  дата 28.12.2018
ПичПрич во Куманово Тема: Дома нема никој 10 ноември, 2018 Театар Куманово Раскажуваат: Драгана Гунин, Ана...
 • СКАЧАТЬ MP4
автор  дата 10.05.2017
Неколку пати досега нè имаат прашано да ги наброиме скопските мангупки. Во ниту една од тие прилики не сме...
 • СКАЧАТЬ MP4
автор  дата 29.06.2017
Оваа година, ПРВО ПА ЖЕНСКО го прослави својот 5ти роденден! На роденденот се вратија некои од незаборавните...
 • СКАЧАТЬ MP4
автор  дата 19.06.2018
Како и минатогодишниот Викенд на гордоста, годинава започнуваме со овој промо-настан. Неколкумина раскажув...
 • СКАЧАТЬ MP4
автор  дата 18.03.2018
ПичПрич Вечер на раскажување женски приказни 8.03.2018 Тема: Добив Кино Милениум, Скопје Учествуваат: Марија...
 • СКАЧАТЬ MP4
автор  дата 15.04.2019
ПичПрич на 8 март Тема: „Влакна“ Кино Милениум Раскажуваат: Елизабета Шелева, Лила Милиќ, Мима Симиќ, Албу...
 • СКАЧАТЬ MP4
автор  дата 27.10.2015
Младинската група на ХЕРА која ја подготвува радиоемисијата Секси Маало ви ги објаснува разликите помеѓу...
 • СКАЧАТЬ MP4
автор  дата 24.02.2019
Bernays Propaganda свири: Хахаха Му tеаr 21 век Васко Атанасоски 23.02.2019.
 • СКАЧАТЬ MP4
автор  дата 11.09.2018
ПичПрич на Оревче „Длабоко во ноќта“ 11 август, 2018, Охрид, плажа Оревче Раскажуваат: Долорес Атанасова –...
 • СКАЧАТЬ MP4
автор  дата 15.05.2016
Одамна не сте слушнале жени како раскажуваат? Мислите дека жена не може да раскаже приказна во десет минути,...
 • СКАЧАТЬ MP4
автор  дата 18.06.2018
Web: www.tvnova.mk Телефон: 02 2 402 001 Facebook: facebook.com/tvnova.mk Twitter: twitter.com/tvnovamk Instagram: instagram.com/tvnovamk Youtube: ...
 • СКАЧАТЬ MP4
автор  дата 25.10.2016
Ten of the most interesting writers working in Europe today have been selected for special promotion by an international jury drawn from prestigious literary ...
 • СКАЧАТЬ MP4
автор  дата 12.04.2016
Прво па женско е иницијатива за реобмислување на значењето на 8ми Март - Светскиот ден на жената во контекст...
 • СКАЧАТЬ MP4
автор  дата 11.01.2018
ПичПрич во Битола, 16.12.2017 Тема: Кога си бев малечка Раскажуваат: Јасмина Василева, Фатма Бајрам Аземовска,...
 • СКАЧАТЬ MP4
автор  дата 19.06.2017
Во рамките на овој промо-настан за Викендот на гордоста во Скопје, шестмина раскажувачи од јавната културна...
 • СКАЧАТЬ MP4
автор  дата 11.01.2018
ПичПрич во Штип, 10.12.2017 Тема: Морав да лажам Раскажувачки: Ана Костовска, Кристина Озимец, Кристина Ампева,...
 • СКАЧАТЬ MP4
автор  дата 03.03.2016
4 & 5 Март, 2016 во кино „Фросина“ - МКЦ Скопје www.makedox.mk www.facebook.com/makedox.mk www.instagram.com/makedox ...
 • СКАЧАТЬ MP4
‎Hot Women
  Популярные тэги

    Сейчас смотрят

  У нас искали:


  Пичприч 08.03.2017 мкц Esmeray Tripfuse Dump How to make smoke bomb from coca cola..zak Qua Arede.info Ľh fatranček poslali ma Goal Adrenalinesoulz Carie hay 마를 한강 Bespin Theadamadamant กู๊ดมอนิ่ง Video hot 박현 Waterboyro